МАТЕМАТИЧНІ МОДЕЛІ ПРОЦЕСУ ЗАСВОЄННЯ СТУДЕНТОМ НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ НА ФАЗОВІЙ ПЛОЩИНІ - Мокін, Б. І.; Писклярова, А. В.; Мокіна, Ю. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано математичні моделі процесу засвоєння студентом навчальної дисципліни на фазовій площині, фазовими координатами якої є відносна кількість знань, отримуваних студентом від викладача під час аудиторних занять, та відносна кількість знань, яку він отримує в результаті самостійної роботи.