ВИЗНАЧЕННЯ, КЛАСИФІКАЦІЯ І ПАРАМЕТРИ БАГАТОПАРАМЕТРИЧНИХ УЗАГАЛЬНЕНИХ ПЕРЕТВОРЮВАЧІВ ІММІТАНСУ - Ліщинська, Л. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Наведено визначення багатопараметричного УПІN та розроблено його класифікацію, визначено систему основних параметрів багатопараметричних УПІN.