ВПЛИВ ПУЛЬСАЦІЙ ОХОЛОДЖУВАЛЬНОЇ ДВИГУН РІДИНИ НА ЕНЕРГЕТИЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ РАДІАТОРІВ СИСТЕМИ ОХОЛОДЖЕННЯ - Куликов, Ю. А.; Верховодов, А. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто питання впливу пульсації охолоджувальної двигун рідини на енергетичні характеристики, наведено результати експериментальних досліджень радіаторів до і після циклічних гідравлічних навантажень.