ЕТАЛОНИ ЗЦЕНТРОВАНИХ ЗОБРАЖЕНЬ, ОТРИМАНИХ НА НОВІТНІЙ ЕЛЕМЕНТНІЙ БАЗІ - Буда, А. Г.; Мартинюк, Т. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано еталони симетричних зображень, отриманих як результат стиснення зображень та перетворення їх в оптичні (зорові) образи. Апаратурна реалізація використовує ефективну оптико-електронну елементну базу.