МАТЕМАТИЧНІ МОДЕЛІ УМОВ НЕРУЙНУВАННЯ ЗАКРУГЛЕННЯ КОЛІЇ У ВЕРТИКАЛЬНІЙ ПЛОЩИНІ ПІД ЧАС РУХУ ЕЛЕКТРИЧНОГО ТРАНСПОРТНОГО ЗАСОБУ НА ПІДЙОМ - Мокін, О. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Побудовано математичні моделі умов неруйнування закруглення колії у вертикальній площині під час руху по ньому електричного транспортного засобу на підйом. Визначено вплив лінійної швидкості вагона, що рухається по закругленню колії у вертикальній площині на підйом, на запас неруйнування цього закруглення.