МЕТОДИКА ОЦІНЮВАННЯ ДОВГОВІЧНОСТІ КОНСТРУКЦІЙ СИЛОВИХ ЕЛЕКТРИЧНИХ МАШИН У РАЗІ ВИПАДКОВОГО ВІБРАЦІЙНОГО НАВАНТАЖЕННЯ - Васілевський, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Викладено основні підходи щодо оцінювання довговічності конструкцій силових електричних машин, яка ґрунтується на основі одночасного використання інформації про миттєві значення амплітуди і частоти вібраційного сигналу. Наведено миттєві характеристики частоти, амплітуди та вибіркової довговічності, які отримані на основі перетворення Гілберта.