МАТЕМАТИЧНІ МОДЕЛІ ВИРІВНЮВАННЯ ГРУПОВОГО ГРАФІКА ЕЛЕКТРИЧНИХ НАВАНТАЖЕНЬ - Милосердов, В. О.; Яринчак, Н. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано деякі математичні моделі вирівнювання групового графіка електричного навантаження. На основі застосування автоматизованих методів розрахунку на ПЕОМ показано потенціальні можливості щодо оптимізації графіка електричного навантаження. Наведено числовий приклад, який демонструє ефективність цього підходу.