КОМПЛЕКСНИЙ ПІДХІД ДО УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНИМ ПОТЕНЦІАЛОМ ПІДПРИЄМСТВА - Причепа, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено схему управління інноваційним потенціалом підприємства. Наведено структуру моделі оцінювання рівня інноваційного потенціалу машинобудівного підприємства. Запропоновано методику порівняльного аналізу додаткових вигод від скорочення тривалості періоду розробки інновації та додаткових витрат, які виникають при цьому.