АНАЛІЗ ВИТРАТ ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНИХ КОМПАНІЙ НА ПРИКЛАДІ ВАТ «АК «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» - Мороз, О. О.; Мельничук, Л. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано затрати енергопостачальної компанії «Вінницяобленерго». Аналіз показав, що технологічні втрати електроенергії є основним елементом затрат, зменшення яких забезпечує істотне зниження собівартості продукції, а отже, і підвищення ефективності діяльності ЕК.