АВТОМАТИЗОВАНА СИСТЕМА ПЕРЕВІРКИ ТЕКСТІВ НА ПЛАГІАТ - Мокін, В. Б.; Войтко, В. В.; Бевз, С. В.; Гавенко, О. В.; Білоус, І. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано моделі автоматизованої системи перевірки текстів на плагіат та пошукові методи символьної ідентифікації. Розроблена автоматизована система дозволяє визначати коефіцієнти наявності плагіату в досліджуваних документах.