СПОСІБ ВИМІРЮВАННЯ Z-ПАРАМЕТРІВ ЧОТИРИПОЛЮСНИКА - Шеремета, О. П.; Власюк, А. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано новий спосіб вимірювання Z-параметрів чотириполюсника при довільних, але рівних навантаженнях на його вхідних і вихідних електродах. Спосіб забезпечує зменшення трудомісткості та впливу паразитних елементів тримача і вимірювального тракту. Вибрана методика оцінки похибки вимірювань.