Аналіз помилок симетрування навантажень споживачів електроенергії за умов несинусоїдності - Бурбело, М. Й. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано помилки симетрування навантажень електричних споживачів за умов несинусоїдності. Показано, що у разі використання розроблених вимірювальних систем за умов несинусоїдності коефіцієнт зворотної послідовності по струму практично не перевищує 0,5 %, якщо напруга живлення, крім основної гармоніки, містить п'яту та сьому гармоніки, що складають відповідно 10 % та 7 %.