ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ РЕГУЛЯТОР СИСТЕМИ РЕГУЛЮВАННЯ НАПРУГИ ТРАНСФОРМАТОРНИХ ПІДСТАНЦІЙ - Грабко, В. В.; Левицький, С. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано інтелектуальний регулятор системи керування трансформаторами, який відрізняється від відомих врахуванням ресурсу пристроїв регулювання під навантаженням трансформаторів та варіативною затримкою на проведення перемикання, що дозволяє збільшити надійність систем керування трансформаторами.