ІНСТИТУЦІЙНО-ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ МЕХАНІЗМ РОЗВИТКУ ТА РЕГУЛЮВАННЯ РИНКУ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ НА ПРИКЛАДІ РОЗВИНУТИХ КРАЇН - Петрук, А. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено досвід розвинутих країн щодо розвитку ринку інтелектуальної власності та запропоновано шляхи його удосконалення в національній системі України. Проаналізовано форми використання державою інституційно-функціонального механізму для регулювання розвитку ринку інтелектуальної власності.