МЕТОД ОПТИМІЗОВАНОГО ФОРМУВАННЯ МАСОК ПРИ КОДУВАННІ ІНФОРМАЦІЇ В ПАРАЛЕЛЬНО-ІЄРАРХІЧНОМУ ПЕРЕТВОРЕННІ - Яровий, А. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано особливості структурно-функціональної організації мережної моделі паралельно-ієрархічного перетворення інформаційних середовищ, а також відповідних методів формування масок. На основі проведених досліджень запропоновано метод оптимізованого формування масок при кодуванні інформації в паралельно-ієрархічному перетворенні та розроблено програмний комплекс, в якому підвищено ефективність прямого та зворотного паралельно-ієрархічного перетворення.