СИНТЕЗ РЕГУЛЯТОРА ШВИДКОСТІ ДЛЯ ЕЛЕКТРОПРИВОДА ВІЗКА МОСТОВОГО КРАНУ - Толочко, О. І.; Бажутін, Д. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Виконано синтез регулятора швидкості для електроприводу візка мостового крану з урахуванням динаміки коливань вантажу методом підпорядкованого регулювання. За допомогою логарифмічних амплітудно-частотних характеристик обґрунтовано можливість спрощення структури регулятора без погіршення якості перехідних процесів.