ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ РЕЛЕЙНОГО ЗАХИСТУ АВТОТРАНСФОРМАТОРІВ 750 КВ ІЗ ПОЗДОВЖНЬО-ПОПЕРЕЧНИМ РЕГУЛЮВАННЯМ - Яндульский, О. С.; Марченко, А. А.; Заколодяжний, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто питання недостатньої чутливості основного захисту при коротких замиканнях регулюючого вводу на землю автотрансформаторів (АТ) 750 кВ із поздовжньо-поперечним регулюванням. Побудовано модель АТ та досліджено струми короткого замикання (КЗ) і диференційний струм (ДС) для різних положень відпайок поздовжнього та поперечного регуляторів