ПОРІВНЯЛЬНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ АЛГОРИТМІВ КЕРУВАННЯ МОМЕНТОМ АСИНХРОННОГО ЕЛЕКТРОПРИВОДА ТРОЛЕЙБУСА - Пересада, С. М.; Димко, С. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Виконано порівняльне дослідження динамічних та енергетичних характеристик тягового електроприводу тролейбуса при використанні частотного і векторних алгоритмів керування моментом асинхронного електропривода шляхом математичного моделювання.