БЕЗКОНТАКТНІ АСИНХРОНІЗОВАНІ МАШИНИ ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНИХ СИСТЕМ - Галіновський, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено аналіз результатів досліджень математичних і фізичних моделей електромашинно-вентильних перетворювачів безконтактних асинхронізованих машин із циклічними алгоритмами керування обертовими вентилями.