Оцінка точності розрахунку напруженого стану основи під штампом за методом граничних елементів - Моргун, А. С.; Пішенін, І. В.; Моргун, І. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Дано оцінку точності визначення напружено-деформованого стану основи під штампом за методом граничних елементів.