ВИКОРИСТАННЯ МАРКОВСЬКИХ МОДЕЛЕЙ У ВИЗНАЧЕННІ ПОКАЗНИКІВ НАДІЙНОСТІ ЕЛЕКТРОБУРОВОГО ОБЛАДНАННЯ - Николин, У. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Визначено ймовірності роботи, аварійного простою та планового простою комплексу занурюваного електробурового обладнання у функції від часу з використанням створеної марковської моделі надійності цього обладнання.