ПРОГНОЗУВАННЯ ЕЛЕКТРИЧНИХ НАВАНТАЖЕНЬ З ВИКОРИСТАННЯМ R/S-АНАЛІЗУ ЧАСОВИХ РЯДІВ - Шуллє, Ю. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено дослідження та моделювання прогнозування електричних навантажень в реальному масштабі часу з урахуванням його фрактального характеру, що базується на нейромережевих технологіях.