Кореляційний метод визначення оптимального порядку моделі авторегресії - Квєтний, Р. Н.; Буняк, Ю. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто метод визначення оптимального порядку моделі авторегресії на основі структури оберненої кореляційної матриці. Проведено порівняльний аналіз методу з розкладанням за сингулярними числами. Роботу методу досліджено на прикладі оцінюванняы спектральної щільності потужності тестової послідовності.