ВПЛИВ ВИКИДІВ АВТОТРАНСПОРТУ НА РОЗВИТОК ХВОРОБ ОРГАНІВ ДИХАННЯ У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ - Скорина, Л. М.; Нагорна, А. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто проблему негативного впливу викидів автомобільного транспорту на здоров’я людини, проаналізовано ступінь впливу забруднення атмосфери пересувними джерелами на стан захворюваності населення Вінницької області хворобами органів дихання, визначено напрями щодо покращення екологічної ситуації в області.