ВИЗНАЧЕННЯ ПАРАМЕТРІВ ВПЛИВУ НА ЧАСТКУ ДИФЕРЕНЦІЙОВАНО ЗІБРАНИХ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ - Березюк, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Встановлено параметри, які впливають на процентні частки диференційовано зібраних твердих побутових відходів в різних країнах. Побудовано математичну модель прогнозування процентних часток диференційовано зібраних твердих побутових відходів.