МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ВИХІДНОГО КАСКАДУ ЕЛЕКТРОННОГО ПУСКОРЕГУЛЮВАЛЬНОГО АПАРАТА В АПЕРІОДИЧНОМУ РЕЖИМІ - Лупенко, А. М.; Мовчан, Л. Т.; Сисак, І. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано вихідний каскад високочастотного електронного пускорегулювального апарата для розрядних ламп, який виконано за схемою резонансного напівмостового інвертора. Розроблено математичну модель каскаду у вигляді залежностей напруг і струмів в аперіодичному режимі роботи. Результати розрахунків добре узгоджуються з результатами моделювання.