Інформаційне експериментальне дослідження параметрів діагностично-лікувальних систем - Роїк, О. М.; Войтко, В. В.; Яремко, С. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено аналіз результатів експериментальних досліджень змін параметрів діагностично-лікувальних систем при визначенні активності акупунктурних точок як інтегрального показника функціонально-енергетичного стану біологічної системи.