ОСОБЛИВОСТІ МАНІПУЛЯТИВНИХ ВПЛИВІВ ПІД ЧАС ПРИЙНЯТТЯ ІНВЕСТИЦІЙНИХ РІШЕНЬ - Мацко, Л. А.; Витюк, А. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розкрито сутність поняття «маніпуляції» та проводиться його розрізнення з процесом актуалізації в розрізі особливостей використання під час прийняття інвестиційних рішень; аналізуються основні типи маніпуляторів.