ПРОФЕСОРУ МИКОЛІ АНТОНОВИЧУ ФІЛИНЮКУ — 60 РОКІВ - колегія, Редакційна (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2005)
19 лютого 2005 року виповнилося 60 років від дня народження доктора технічних наук, професора, академіка академії інженерних наук України, завідувача кафедри проектування комп'ютерної і телекомунікаційної апаратури, декана факультету медико-біологічного і електронного приладобудування Вінницького національного технічного університету, члена редколегії нашого журналу Миколи Антоновича Філинюка.