ПРОБЛЕМИ АДАПТАЦІЇ ПЕРШОКУРСНИКІВ ДО ПРОЦЕСУ НАВЧАННЯ У ВНЗ - Петрук, В. А.; Ляховченко, Н. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано проблеми та виокремлено організаційно-педагогічні умови адаптації першокурсників до процесу навчання у ВНЗ.