ЗМЕНШЕННЯ ДИНАМІЧНОЇ ПОХИБКИ ФОРМУВАННЯ ЧАСТОТНИХ МІТОК У ПАНОРАМНИХ РАДІОВИМІРЮВАЛЬНИХ ПРИЛАДАХ - Кононов, С. П.; Мальченко, О. М.; Гранатов, Л. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано метод зменшення динамічної похибки формування частотних міток у панорамних радіовимірювальних приладах. Проаналізовано причини її виникнення, отримано вирази для кількісної оцінки динамічної похибки та виграшу від використання запропонованого методу.