Особливості автоматизації процедури зарахування абітурієнтів до Вінницького національного технічного університету - Ляховченко, Н. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто можливі помилки при зарахуванні абітурієнтів до вищих навчальних закладів. Представлено алгоритм програми зарахування абітурієнтів.