МОДЕЛЮВАННЯ ПОВЕДIНКИ АВТОМАТИЧНИХ СИСТЕМ ЗАХИСТУ В УМОВАХ ВПЛИВУ ПАРАМЕТРИЧНИХ ЗБУРЕНЬ - Юхимчук-Войтко, М. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Описані системи захисту з логічними законами управління. Отримано лінеаризоване рівняння логічного управляючого пристрою, досліджені залежності коефіцієнтів гармонічної лінеаризації від діапазону зміни зсуву фаз.