АНАЛІЗ МОРФОЛОГІЧНОЇ СТРУКТУРИ СЛОВА НА ОСНОВІ АСОЦІАТИВНО-СТАТИСТИЧНОГО ПІДХОДУ - Бісікало, О. В.; Кравчук, І. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто актуальну задачу комп'ютерної лінгвістики — автоматизацію морфологічного аналізу слова. Описано підхід, що базується на природному накопиченні асоціацій між образами та закріпленні рефлексів шляхом повторень. Подано алгоритм роботи програмного забезпечення, створеного на основі запропонованого підходу.