ВІТРОЕЛЕКТРОТЕХНІЧНІ КОМПЛЕКСИ ДЛЯ ВІДБОРУ ПОТУЖНОСТІ ВІТРОВИХ ПОТОКІВ, СТВОРЮВАНИХ ЕЛЕКТРОПОТЯГАМИ - Мокін, Б. І.; Мокін, О. Б.; Базалицький, В. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано два варіанти використання енергії вітрових потоків, що створюються електропотягами під час руху, з установленою ВЕУ вздовж залізничної колії та на спеціальній платформі, яка під’єднується до електропотяга за його останнім вагоном.