ДОСЛІДЖЕННЯ ЗАЛЕЖНОСТІ ПАРАМЕТРІВ ЗАТУХАННЯ ТА ЗМІЩЕННЯ ФАЗИ ЕЛЕКТРОМАГНІТНИХ ХВИЛЬ ВІД ВОЛОГОСТІ СЕРЕДОВИЩА ЇХ ПОШИРЕННЯ - Кухарчук, В. В.; Богачук, В. В.; Дмітрієв, Ю. О.; Граняк, В. Ф. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено експериментальне дослідження затухання та зміщення фази інформаційної хвилі, що проходить через несиметричний полосковий хвилевід, на поверхні якого розміщений досліджуваний зразок отримано залежності вказаних вище параметрів від вологості.