ОПТИМІЗАЦІЯ РУХУ ЕЛЕКТРИЧНОГО ТРАНСПОРТНОГО ЗАСОБУ ПО ГОРИЗОНТАЛЬНІЙ ПРЯМОЛІНІЙНІЙ ДІЛЯНЦІ КОЛІЇ В УМОВАХ ОБМЕЖЕННЯ НА ШВИДКІСТЬ ТА МОЖЛИВОСТІ КОРЕКЦІЇ ГРАФІКА - Мокін, О. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано методику оптимізації руху між двома зупинками по горизонтальній прямолінійній ділянці колії електричного транспортного засобу, як завантаженого, так і порожнього, за критерієм мінімуму витрат електроенергії в умовах обмеження на швидкість та за умови, що час прибуття на кінцеву зупинку цього транспортного засобу можна змінити.