ПРОБЛЕМИ ТЕПЛОМАСООБМІНУ В ПРОЦЕСІ ВИРОБНИЦТВА ВІДНОВЛЮВАЛЬНОГО ПАЛЬНОГО - Пішеніна, Н. В.; Дишлюк, С. В.; Пелішенко, С. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Визначено параметри теплообмінника для підігріву реакційної суміші і термостабілізації в реакторі переетерифікації для виробництва «Біодизелю» із застосуванням оригінального розрахунково-експериментального методу. Запропоновано базовий експериментальний стенд для проведення дослідження закономірності теплообміну реакційної суміші.