ВИКОРИСТАННЯ АКУМУЛЯТОРІВ ТЕПЛА В СИСТЕМАХ ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ - Титар, С. С.; Климчук, О. А.; Головатюк, Г. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто можливість використання енергії вітру для систем теплопостачання житлових будинків з використанням теплових акумуляторів. Для умов міста Одеси проведено аналіз та розрахунок системи теплопостачання на основі енергії вітру з використанням акумуляторів тепла.