ІНВЕСТИЦІЙНА ПРИВАБЛИВІСТЬ ПІДПРИЄМСТВ ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ - Самігулліна, Ю. Р. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано стан інвестиційної привабливості підприємств легкої промисловості України та вплив на неї заходів з боку держави.