ФОРМУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНИХ ПЕРЕДУМОВ РОЗВИТКУ РИНКУ ДОСТУПНОГО ЖИТЛА - Сердюк, А. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто основні засади державної житлової політики, проаналізовано динаміку будівництва та стан забезпечення населення житлом. Визначено ключові елементи державної житлової політики, де основна увага зосереджена на стимулюванні пропозиції житла. Доведено необхідність запровадження системного підходу в державному управлінні житлово-будівельним комплексом та системою іпотечних відносин. Рекомендовано впровадити комплекс дій, орієнтованих на підвищення прозорості та конкурентності на будівельному ринку.