ДОСЛІДЖЕННЯ МОЖЛИВОСТЕЙ УПРАВЛІННЯ СТІЙКІСТЮ ЕКОНОМІЧНИХ СИСТЕМ В УМОВАХ КРИЗИ - Усов, А. В.; Гончаренко, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано модель управління стійкістю економічної системи, що дозволяє досліджувати стан системи в умовах кризи.