УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОМИСЛОВОГО СПОСОБУ ОЧИЩЕННЯ КРИСТАЛІВ -КАРОТИНУ - Гуляєв, В. М.; Анацький, А. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Визначено вміст жирних кислот у складі кристалів ?-каротину. Наведено рекомендації щодо підвищення ефективності процесу очищення кристалічної форми цільового продукту.