МОНІТОРИНГ ЯКОСТІ КЕРУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИМ АГРЕГОВАНИМ ВИРОБНИЦТВОМ - Васьків, М. В.; Іващук, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Як розв’язання проблеми керування багатостадійного агрегованого виробництва запропонована модель управління якості продукції з використанням процедури моніторингу на основі статистичного керування, що відноситься до систем контролю складних технологічних процесів харчових виробництв і може бути застосована для попередження, виявлення та запобігання виготовлення дефектної продукції.