АВТОМАТИЗАЦІЯ ПЛІВКОВОГО ВИТРАТОМІРА - Ділай, І. В.; Теплюх, З. М.; Гірняк, Ю. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано вдосконалений плівковий витратомір з мікропроцесорною системою керування, який забезпечує суттєве підвищення метрологічних і експлуатаційних характеристик