ПРОФЕСОРУ В. А. ОГОРОДНІКОВУ — 70 РОКІВ - колегія, Редакційна (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2011)
29 травня виповнилося 70 років від дня народження Віталія Антоновича Огороднікова — доктора технічних наук, професора, завідувача кафедри опору матеріалів та прикладної механіки, члена редакційної колегії нашого журналу.