НЕОБХІДНІСТЬ ФУНДАМЕНТАЛЬНОЇ МАТЕМАТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ В ПРОЦЕСІ ВИКОРИСТАННЯ СИСТЕМ КОМПЮТЕРНОЇ МАТЕМАТИКИ МАЙБУТНІМИ ІНЖЕНЕРАМИ - Бондаренко, З. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто питання використання систем комп’ютерної математики (СКМ) майбутніми інженерами на заняттях з вищої математики. На конкретних прикладах показано, що успішність розв’язання математичних задач з використанням СКМ неможливо без відповідної теоретичної математичної підготовки.