ТВОРЧІ ЗАВДАННЯ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ КОМП’ЮТЕРНИХ ДИСЦИПЛІН ЯК ЗАСІБ РОЗВИТКУ ТВОРЧИХ ЯКОСТЕЙ СТУДЕНТІВ ЕКОНОМІЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ - Копняк, К. В.; Кузьміна, О. М.; Захарченко, Л. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовані можливості використання творчих завдань у процесі вивчення комп’ютерних дисциплін студентами економічних спеціальностей; визначені види творчих завдань відповідно до рівня засвоєння знань студентами та описаний їхній вплив на розвиток творчих якостей; закладена теоретична основа для побудови системи творчих завдань.