ДВОКАНАЛЬНИЙ АНАЛІЗАТОР ВОЛОГОСТІ ГАЗУ ТА ДОСЛІДЖЕННЯ ЙОГО СТАТИЧНИХ МЕТРОЛОГІЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК - Білинський, Й. Й.; Городецька, О. С.; Онушко, В. В.; Книш, Б. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано інфрачервоний двоканальний аналізатор вологості газу з використанням оберненого зв’язку, отримано функцію перетворення, статичні метрологічні характеристики, а саме: номінальну функцію перетворення, абсолютну та відносну похибки нелінійності, абсолютні мультиплікативну та адитивну похибки.