ПРОГРАМНО-АПАРАТНИЙ КОМПЛЕКС ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗВОРОТНОГО ЗВ’ЯЗКУ В ПРОЦЕСІ УПРАВЛІННЯ СПЕЦПІДРОЗДІЛОМ - Белзецький, Р. С.; Шиян, А. А.; Злепко, С. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено програмно-апаратний комплекс для забезпечення зворотного зв’язку в процесі управління спецпідрозділом. Визначено вимоги та розроблено раціональну структуру програмного комплексу для його оптимального функціонування та практичності в умовах бойової операції.